O projektu CoinBank
CoinBank.cz představuje svoje služby v oblasti nákupu a prodeje kryptoměn

Projekt CoinBank se představuje

V prosinci minulého roku jsme spustili projekt CoinBank.cz. Impulsem tohoto počinu pro nás byla rostoucí popularita kryptoměn a také skutečnost, že v tu dobu neexistoval v rámci českého trhu obdobný projekt nabízející velké množství titulů při zachování výhodných kurzů pro klienty. Neméně významným podnětem byla i chuť využít velké know-how z oblasti finančních trhů a vývoje software, které jsme nabyli v předchozích našich projektech.

Při spuštění projektu CoinBank.cz jsme představili Vánoční kryptomix, tj. balíček několika kryptoměn, které bylo možné formou poukazu věnovat jako vánoční dárek. Tento produkt se okamžitě ujal a zájem klientů předčil všechna naše očekávání. Snaha o pomalý rozvážný rozjezd projektu tak vzala za své a my museli v tomto vánočním období napnout všechny síly, abychom dokázali zvládnout tento nečekaný zájem.

Hodnoty na kterých stavíme

  • zodpovědnost
  • profesionalita
  • kreativita
  • vstřícnost
  • bezpečnost
  • jednoduchost
  • transparentnost
  • uživatelská přívětivost

Projekt vyvíjíme a řídíme s těmito idejemi – důrazem na zodpovědnost, profesionalitu, kreativitu a vstřícnost. Tyto hodnoty se nám snad podařilo přetavit do vlastností stávajícího fungování CoinBanky. Naši klienti mají k dispozici telefonickou linku, kam se dovolají, a kde se jim vždy dostane odborné rady. Rychlost transakcí, tj. nákupu či prodeje kryptoměn je téměř okamžitá, tj. do jedné sekundy. Obchodní platforma nabízí dvoufázovou ochranu a další řadu bezpečnostních prvků, přehledné zobrazení všech uskutečněných transakcí, aktuálního ocenění portfolia apod. To vše při maximální snaze zachovat jednoduchost, transparentnost a uživatelskou přívětivost této platformy.

Téměr všechny naše služby jsou bez poplatku. Pouze výběr kryptoměn je zpoplatněn ve výši odpovídající požadavkům těžařů (minerů). V případě, že jde o kryptoměnu založenou na protokolu, kde tyto poplatky nejsou, neúčtujeme poplatky žádné.

Množství kryptoměn v nabídce, správa portfolia

V tuto chvíli umožňujeme nakupovat a prodávat 19 různých kryptoměn. Všechny tyto kryptoměny si naši klienti mohou po nákupu snadno převést do vlastních peněženek anebo ponechat na CoinBank účtu za účelem následného prodeje. Stejně tak klienti mohou na své účty vkládat kryptoměny ze svých kryptopeněženek.

Kryptoměny v nabídce

Níže jsou kryptoměny v nabídce CoinBank.cz a jejich běžně používaná zkratka:

  1. Aventus- AVT
  2. Bitcoin – BTC
  3. Bitcoin Gold – BTG
  4. Dash – DSH
  5. Eidoo – EDO
  6. EOS – EOS
  7. Ethereum – ETH
  8. Ethereum Classic – ETC
  9. Golem – GNT
  10. IOTA – IOT
  11. Litecoin – LTC
  12. Metaverse ETP – ETP
  13. Monero – XMR
  14. NEO – NEO
  15. OmiseGO – OMG
  16. Ripple – XRP
  17. Santiment Network Token – SAN
  18. Status – SNT
  19. Zcash – ZEC

První ovoce

Dosavadním výsledkem je rostoucí klientská základna, stoupající počet obchodů, ale zejména pak kladné reakce našich klientů – což je hlavním cílem naší snahy. Do dalších měsíců připravujeme přidání dalších titulů, inteligentní směrování objednávek na nejlepší zahraniční trhy, a také zvažujeme spuštění informačního kanálu, který by přispěl k vyšší znalosti principů fungování kryptoměn.

Domnívám se, že v současné době je projekt CoinBank.cz nejlepší volbou pro všechny, kdo chtějí snadno a za výhodné ceny nakoupit či prodat kryptoměny, avšak nechtějí se stát přímým účastníkem konkrétního trhu někde v zahraničí.

Scan to Donate Bitcoin to CoinBank
Did you like this?
Tip CoinBank with Bitcoin
O projektu CoinBank.cz
Souhrn
Nákup a prodej kryptoměn u CoinBank.cz
Typ služby
Nákup a prodej kryptoměn u CoinBank.cz
Jméno poskytovatele
CoinBank.cz,
Místecká 371,Praha 9 - Letňany,Česko-19900,
Telephone No.+420 246 083 782
Oblast působnosti
Česko
Popis
Ing. Jindřich Patera v dnešním článku představuje projekt CoinBank.cz. V prosinci minulého roku spustili projekt CoinBank, impulsem byla rostoucí popularita kryptoměn a omezená nabídka více titulů na českém internetu při zachování výhodných kurzů. V článku se dozvíte mj. vize a cíle tvůrců projektu.
Tagy:                                                                                                

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..