Kryptoměny – rozkrádání, dary a daně

Kryptoměny - rozkrádání, dary, daně
Kryptoměny – rozkrádání, dary, daně

V dnešním příspěvku se podíváme na to nejzajímavější z posledního týdne, co se událo na kryptoměnovém poli, na šílené ruské vědce, cowboye z Arizony a jak se hodí kryptoměny a hráči OSN (francouzskému UNICEF).

Schválně se nyní nebudeme věnovat ceně kryptoměn, protože ne všichni máme chuť a nervy kurzy neustále sledovat. Jen naznačím, že máme za sebou zdravé korekce, předvánoční a přednovoroční čínské výprodeje. A kdo dobře odhadl, prodal včas a včas zase nakoupil.

Rozkrádání majetku v socialistickém vlastnictví

Tohle mi mladší známe pouze z televizních příběhů. Rusům se ale podařil husarský kousek. Ruští jaderní inženýři a experimentální fyzici kradli drahocenný procesorový čas a nutili superpočítačový cluster těžit bitcoin či jiné kryptoměny, místo toho aby prováděli supertajné vojenské jaderné simulace. Naneštěstí byli odhaleni tajnou službou, když se pokusili svůj cluster připojit do veřejného internetu. Zřejmě těžit bitcoiny offline není dostatečně efektivní. Námět jak vyšitý pro Teorii velkého třesku.

Podobné věci jsou ale běžné všude. Už jsme si zvykli na to, že webové stránky prezidentských kandidátů na našich počítačích těží Monero. A buďme rádi, že nevíme, co dělají firemní ajťáci. Však se ty naše servery beztak bezúčelně flákají, že.

UNICEF neohrnuje nad kryptoměnami nos

Někdo ohrnuje nad kryptoměnami nos. Ale UNICEF mezi takové nepatří. Francouzská pobočka dětského fondu OSN (UNICEF) se obrátila na fanoušky počítačových her a snaží se je přesvědčit, aby využili svůj výkonný hardware – zejména nadupané grafické karty a použili svou elektřinu k pomoci dětem z válkou poznamenané Sýrie. Respektive k těžbě kryptoměny Ethereum. Kryptoměny jsou aktiva, která neznají hranice, která můžete snadno přemisťovat tam kam je potřeba. UNICEF doufá, že osloví pařany, kteří by na dobrou věc jinak těžko přispěli.. Pokud chcete přispět na děti i vy a nemáte nejnovější herní počítač, můžete přímo přispět na jejich účet:

UNICEF Eth adress: 0x29165d4a5eE555b3B47FA7d4772f35FE41dB2769
UNICEF ethereum adresa: 0x29165d4a5eE555b3B47FA7d4772f35FE41dB2769

Pro ty, co by chtěli pro UNICEF pár Etherů natěžit, tak jděte na stránku https://www.chaingers.io/en/index.html vyberte platformu a typ grafické karty NVIDIA či AMD, Windows nebo Linux a můžete začít. Předem ale varuji, pokud máte pasivně chlazenou grafickou kartu, ani to nezkoušejte, nebude vám to fungovat. Jak se daří plnit očekávání, nechám na posouzení jiným. Zatím se pro UNICEF sešla sbírka jen něco málo přes 2600 €.

Arizona, to je pravých kryptomužů zóna

Jak by se vám ale líbilo mít možnost je platit v kryptoměnách? Osobně jsem pro každé oficiální nasazení kryptoměn. V Arizoně se aktuálně vážně uvažuje o možnosti placení daní v kryptoměnách. Tak jen směle do toho. Kryptoměny jsou peníze budoucnosti.

Doporučení: dejte si do záložek naší čtečku novinek a sledujte přes ní, co píší jinde, ať vám nic neuteče, a investujte do kryptoměn uvážlivě:

Kryptočtečka

Did you like this?
Tip Jiří Meitner with Cryptocurrency

Donate Bitcoin to Jiří Meitner

Scan to Donate Bitcoin to Jiří Meitner
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some bitcoin:

Donate Bitcoin Cash to Jiří Meitner

Scan to Donate Bitcoin Cash to Jiří Meitner
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send bitcoin:

Donate Ethereum to Jiří Meitner

Scan to Donate Ethereum to Jiří Meitner
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Ether:

Donate Litecoin to Jiří Meitner

Scan to Donate Litecoin to Jiří Meitner
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Litecoin:

Donate Monero to Jiří Meitner

Scan to Donate Monero to Jiří Meitner
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some Monero:

Donate ZCash to Jiří Meitner

Scan to Donate ZCash to Jiří Meitner
Scan the QR code or copy the address below into your wallet to send some ZCash:
Kryptoměny – rozkrádání, dary a daně
Souhrn
Kryptoměny - rozkrádání, dary a daně
Jméno článku
Kryptoměny - rozkrádání, dary a daně
Popis
V dnešním příspěvku se podíváme na to nejzajímavější z posledního týdne, co se událo na kryptoměnovém poli, na šílené ruské vědce, tvrďáky z USA a UNICEF.
Autor
Vydavatel
Centrum investic
Logo vydavatele
Tagy:                                

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..